AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

Ara

Kas

Ekm

29 Ekim 1923'te ilan edilerek milletimizin egemenlik hakkını kendine veren Cumhuriyet,Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşında!

Şbt

OKULUMUZ KOLONLARINA EĞİTİM-ÖĞRETİMLE ALAKALI ÖZLÜ SÖZLER TAKARAK HEM GÜZEL BİR GÖRÜNÜM ELDE ETTİK , HEM DE ÖĞRENCİLERİMİZE GÜZEL ÖĞÜTLER VERMİŞ OLDUK.

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını hayırlısıyla tamamladık.Düzenlemiş olduğumuz törenle teşekkür,takdir ve iftihar belgesi alan öğrencilerimize belgelerini takdim ettik.Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik.İyi tatiller çocuklar...

Ara

OKULUMUZ SINIF KAPILARINA HEM ESTETİK KAZANDIRMAK HEMDE EĞİTİCİ MESAJLAR VERMEK AMACIYLA KAPI GİYDİRME YAPILARAK HOŞ BİR GÖRÜNÜM SAĞLANDI.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYARAMINI HALKIMIZIN KATILIMI, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZIN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI YAZI,ŞİİR,KORO,RONTLAR VE BANDOMUZ EŞLİĞİNDE COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

AŞURE HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATKISIYLA TÜM ANA SINIFI , İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE AŞURE İKRAMI YAPTIK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE AŞUREMİZİ HAZIRLAYAN AŞÇI ADEM USTAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ OKUL OLARAK ANDIK VE SENE BOYUNCA DA ANMAYA DEVAM EDECEĞİZ.ŞEHİTLERİMİZE MEKTUPLAR YAZDIK , ŞİİRLER YAZDIK , ONLAR İÇİN PANOLAR HAZIRLADIK.ONLARI UNUTMADIK,UNUTMAYACAĞIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE DE UNUTTURMAYACAĞIZ.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN.MEKANLARI CENNET OLSUN.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen atletizm turnuvasına okulumuz erkekler ve kızlar kategorisinde yarıştı.