AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

1 Müdür,  1 kadrolu türkçe, 1 kadrolu ingilizce, 1 kadrolu Sosyal b. ve 1 sözleşmeli fen Bilimlerii ile 1 ücretli matematik öğretmeni görev yapmaktadır. Ayrıca 1 memur ve 1 geçici işçi ile hizmet vermektedir.

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

TARİHÇESİ

Okulumuz ilk defa 1940 yılında eğitim öğretim hizmetine açılmış olup, bugün toplam 2 bina 8 personel 99 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde bulunan binalardan ikisi zamanla tahrip olmuş ve yıktırılmış olup, şimdiki binalar sırası ile 1978–1991–1996–2004–2005 yıllarında yaptırılmıştır. Okulumuzun oldukça geniş bir bahçesi olup, alanı 10.000 metrekaredir.

Okulumuzun 2005 yılında kaloriferi tamamlanmış, 2006 yılı Mayıs ve Haziran aylarında ise büyük bakım ve onarımı yapılmıştır.

PERSONEL BİLGİLERİ

OKULUMUZUN BİNA DURUMU

2013 Eylül ayında KOçbeyli Ortaokulu olarak ayrılmıştır.Okulumuz bir binada eğitim-öğretim görülmektedir. Toplam 5 sınıf mevcuttur. 1 Müdür odası, 1 Fen b. Sınıfı, 1 Öğretmenler Odası, 1 Arşiv Odası bulunmaktadır. Ayrıca Kalorifer kazan dairesi ve kömürlük olarak kullanılan bina mevcuttur.

92 Öğrencimiz vardır.

GENEL AMAÇLARIMIZ

Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, manevi, insani, ahlâki ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyup geliştiren; ailesini, vatanını ve milletini seven ve yücelten,   Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmek. Beden, ruh, ahlak ve zihin bakımından dengeli ve sağlam karakterli, topluma saygılı ve verimli kişiler yetiştirmek.

Yayın: 12.12.2012 - Güncelleme: 20.08.2019 16:19 - Görüntülenme: 14941