AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

Ock

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİ SONUNDA İFTİHAR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE BELGELERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYOR;TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Ock

KOÇBEYLİ ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  1. DÖNEM SONU KARNE TÖRENİ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

Ekim ayının konuları olan Sağlıklı İletişim (Selamlaşma - Saygı, Sevgi, Samimiyet) konuları ile ilgili okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Ock

ARALIK Ayının konuları olan Hak ve Sorumluluklar (Öz denetim ve sosyal sorumluluklarımız, Hak ve özgürlüklerimizin alanı) la ilgili okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Ock

KASIM AYI DEĞERLER HAREKETİ KONULARINDAN OLAN TEMİZLİK KONUSU İLE İLGİLİ OKULUMUZDA ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDE PANO ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

Ara

Yerli malı haftası kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle birlikte yerli malı kutlamaları yapıldı.

Ara

Okulumuza ,doğa koruma ve milli parklar genel müdürülüğü tarafından çardak yapıldı.

Ara

KOÇBEYLİ ORTAOKULU´NDA 14 ARALIK 2017´ DE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE, SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN TETANOS AŞI UYGULAMASI YAPILDI.

Ara

OKULUMUZDA KASIM AY´ININ SON HAFTASI, SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN DOĞUM GÜNÜ BÜYÜK BİR SEVİNÇ VE HUZUR İÇİNDE KUTLANDI.KUTLAMAYA OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ,ÖĞRETMENLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ KATILARAK MANEVİ HAVA HEP BİRLİKTE TENEFFÜS EDİLDİ.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım günü Ulu önder  Atatürk´ü anma etkinlikleri yapılarak,büyük devlet kurucumuza,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte vefa borcumuzu yerine getirmenin huzurunu yaşamaktayız.

Kas

OKULUMUZDA EKİM AYINDA ÇAY İLÇE MEM. TARAFINDAN GÖNDERİLEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ DESTANI İSİMLİ KİTAP ÖĞRENCİLERİMİZE OKUTULARAK 15 TEMMUZ ZAFERİNİN MUTLULUĞU VE COŞKUSU HEP BİRLİKTE TEKRAR YAŞANDI.

Kas

DEMOKRASİ BİLİNCİNİN DAHA GÜZEL ORTAYA ÇIKARILABİLMESİ VE DAHA İYİ KAZANDIRILABİLMESİ İÇİN OKULUMUZDA OKUL ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ YAPILMIŞ VE 55 OY ALAN SADIK OZAN GÜMÜŞ  OKULUMUZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİLMİŞTİR.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ VE TÜM PERSONEL BEREABERCE DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİNİ HALKIMIZIN DA KATILIMIYLA COŞKU İÇİNDE KUTLADIK.CUMHURİYETİMİZİN 94.YIL DÖNÜMÜNÜN TÜM ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLERİZ.

May

ÇAYDA ORTAOKULLAR ARASINDA DÜZENLENEN VEDA HUTBESİ OKUMA YARIŞMASINDA 3.OLARAK DERECEYE GİREN OKULUMUZ 5-A SINIFI ÖĞRENCİSİ MUHAMMET CAN GÖÇMEZ´İ VE ÖĞRENCİMİZİ YARIŞMAYA HAZIRLAYAN DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ MURAT GÖÇMEZ´İ TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

May

OKULUMUZ PERSONELLERİNDEN BAYRAM SUNCA UZUN SÜREN ÇALIŞMA HAYATINI 14 NİSAN 2017 TARİHİNDE TAMAMLAYARAK EMEKLİYE AYRILMIŞTIR.EMEKLERİNDEN VE HİZMETLERİNDEN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYOR,BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.