AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ DOLAYISIYLE OKULUMUZU TÜRK BAYRAĞIMIZLA SÜSLEDİK.

Tem

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN,  COŞKUYLA OKULUMUZU TÜRK BAYRAĞIMIZLA SÜSLEDİK.

Haz

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  SONUNDA İFTİHAR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Haz

OKULUMUZDA BELGE ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE BELGELERİ VE OKULUMUZ ÖĞRENCİ KARNELERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ,ÖĞRETMENLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLER VERİLDİ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Nis

HAYIRSEVER VELİLERİMİZDEN  RESUL YILDIZHAN TARAFINDAN,  SINIFLARIMIZIN KAPILARINA VE MÜDÜR ODASI KAPISINA KAPI GİYDİRMELERİ YAPTIRILDI.KENDİSİNE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Nis

OKULUMUZA, ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA SAĞLIKLI VE TEMİZ SU İÇEBİLMELERİ İÇİN HAYIRSEVER VELİLERİMİZDEN  RESUL YILDIZHAN TARAFINDAN ÇEŞME YAPTIRILDI.KENDİSİNE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU YAŞANDI.

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat sivil savunma günü dolayısıyle deprem,yangın,KBRN tatbikatları ve hafta kutlama etkinlikleri yapıldı.

Ock

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİ SONUNDA İFTİHAR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE BELGELERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYOR;TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Ock

KOÇBEYLİ ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  1. DÖNEM SONU KARNE TÖRENİ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT GÖÇMEZ,ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ock

Ekim ayının konuları olan Sağlıklı İletişim (Selamlaşma - Saygı, Sevgi, Samimiyet) konuları ile ilgili okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Ock

ARALIK Ayının konuları olan Hak ve Sorumluluklar (Öz denetim ve sosyal sorumluluklarımız, Hak ve özgürlüklerimizin alanı) la ilgili okulumuzda pano çalışması yapılmıştır.

Ock

KASIM AYI DEĞERLER HAREKETİ KONULARINDAN OLAN TEMİZLİK KONUSU İLE İLGİLİ OKULUMUZDA ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDE PANO ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.