AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

Haz

YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALACAK OKULLARA BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 8. SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU KOŞULLARINI OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ÖĞRENEBİLİRLER.

Haz

Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan  Okullara Başvuru 1-26 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDADIR.8. SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE DUYRULUR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN 8.S INIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ OKULUMUZA DAVETLİDİR.

May

VELİLERİMİZLE LGS SINAVI VE İOKBS SINAVLARINI  GÖRÜŞMEK ÜZERE 01.06.2018 TARİHİNDE SAAT 13:30 ´ DA OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINDA TOPLANTI YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

May

LİSELERE GEÇİŞ SINAVI TERCİH SÜRECİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ÇAY KARACAÖREN YUNUS EMRE ORTAOKULUNDA KURULAN TERCİH KOMİSYONUNDAN FAYDALANABİLİR.

Nis

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI.BAŞVURULAR 11-18 NİSAN 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILABİLECEKTİR.

Mrt

2018 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP 5 NİSAN 2018´E KADAR BAŞVURUMU ALIMI DEVAM EDECEKTİR.

Kas

DİYABET EĞİTİMİ Veli Bilgilendirme Toplantımız 14.11.2017 tarihinde saat 16:00´da okulumuz 8/a sınıfında yapılacaktır.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Kas

16 Kasım 2015 tarihinde saat 15:10 da okulumuz binasında okul aile birliği toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

May

OKULUMUZ PERSONELLERİNDEN BAYRAM SUNCA UZUN SÜREN İŞ HAYATINI 14 NİSAN 2017 TARİHİNDE TAMAMLAYARAK EMEKLİYE AYRILMIŞTIR.KENDİSİNE EMEKLERİNDEN VE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ...