AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli Ortaokulu

Eyl

OKUL -AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 11.10.2018 PERŞEMBE TARİHİNDE SAAT:12:40´ DA OKULUMUZ 5/A SINIFINDA YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ağu

Okulumuzun imkân ve şartları da dikkate alınarak ilgi yazı gereği, ilgi (a) Çizelge’nin 7´nci maddesine göre okulumuz  5´inci sınıfında haftada 18 saate kadar okul müdürlüğü kararı ve veli talepleri dikkate alınarak yabancı dil eğitimi uygulaması yapılabilecektir. BU KONUDA TALEPTE BULUNMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZLE  İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE DUYRULUR.

Ağu

Okuryazarlık Seferberliği II. Dönem Çalışmaları başlamış olup; bu  kapsamda, okur-yazar olmayan köy halkımızdan vatandaşlarımız, okul müdürlüğümüzle irtibata geçerek kayıt olabilirler.

Ağu

25 Ağustos 2018 Cumartesi günü ve 30 Ağustos 2018 Perşembe günü Şuhut İlçesi ve Kütahya İli´nde düzenlenecek olan Zafer Yürüyüşü ve Bayram etkinliklerine katılmak isteyen 14 yaş ve üzerinde olan öğrencilerimiz okul müdürlüğümüze gelerek ve EK-1 BAŞVURU formunu doldurarak etkinliklere katılabilir.TÜM Velillerimize ve öğrencilerimize duyrulur.

Ağu

LGS NAKİL DÖNEMLERİ 4 DÖNEM HALİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLUP;BİRİNCİ NAKİL BAŞVURULARI 06-10/08/2018  TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR.

Tem

LİSELERE GEÇİŞ SINAVI TERCİH SÜRECİ  BAŞLAMIŞ OLUP,02.07.2018-13.07.2018 TARİHLERİ ARASINDA BAŞVURULAR E-OKUL  ÜZERİNDEN YAPILABİLECEKTİR.ÖĞRENCİLERİMİZ KARACAÖREN YUNUS EMRE ORTAOKULU TERCİH KOMİSYONUNDAN VE OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN FAYDALANABİLİRLER.BAŞVURULARIN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE ONAYLATILMASI GEREKMEKTEDİR..

Haz

YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALACAK OKULLARA BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 8. SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU KOŞULLARINI OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ÖĞRENEBİLİRLER.

Haz

Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan  Okullara Başvuru 1-26 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDADIR.8. SINIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE DUYRULUR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN 8.S INIFI BİTİREN ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZ OKULUMUZA DAVETLİDİR.

May

VELİLERİMİZLE LGS SINAVI VE İOKBS SINAVLARINI  GÖRÜŞMEK ÜZERE 01.06.2018 TARİHİNDE SAAT 13:30 ´ DA OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINDA TOPLANTI YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

May

LİSELERE GEÇİŞ SINAVI TERCİH SÜRECİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ÇAY KARACAÖREN YUNUS EMRE ORTAOKULUNDA KURULAN TERCİH KOMİSYONUNDAN FAYDALANABİLİR.

Nis

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI.BAŞVURULAR 11-18 NİSAN 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILABİLECEKTİR.

Mrt

2018 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP 5 NİSAN 2018´E KADAR BAŞVURUMU ALIMI DEVAM EDECEKTİR.

Kas

DİYABET EĞİTİMİ Veli Bilgilendirme Toplantımız 14.11.2017 tarihinde saat 16:00´da okulumuz 8/a sınıfında yapılacaktır.TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Kas